Bővebb információt a máltai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Máltáról, Málta időjárása. Meríts ihletet a máltai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a máltai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a máltai hajózás írásunkat.

Máltát napsütéses, mediterrán klíma jellemzi, amelyet nagyban a tenger befolyásol.Az éves átlaghőmérséklet 23 °C körül alakul.A nyarak jellemzően forrók és szárazak, amelyre enyhítően hat a tenger szele, a hőmérséklet általában 28 és 34 °Cközött mozog.Tavasszal és ősszel hűvösebbek a napok, a várható hőmérséklet 17-22 °C. Előfordulhat, hogy a Sirocco Afrikából szokatlan magas hőmérsékletet és páratartalmat hoz magával.A telek enyhék és csapadékosak, az átlaghőmérséklet 15-17°C.Ritka esetekben adódhat egy rövidebb hideg időszak is, amelyet a északi, északkeleti szél hoz magával Közép-Európából.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Máltán. fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Máltát!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe