1. Bővebb információt az Angliai csatornahajózásról az alábbi oldalakon találsz: Információk Angliáról, Anglia időjárása. Meríts ihletet az Angliai csatornahajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Angliai csatornahajózási úti célokból, vagy olvasd el az Angliai csatornahajózás írásunkat.
  2. Csatornahajózás Angliában: Kattints a kiválasztott úti célra a Csatornahajózás Angliában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Olvass tovább ha csatornahajós úti cél Angliában, vagy csatornahajó bérlés Európában.

Anglia mérsékelt óceáni éghajlattal rendelkezik.Délkeleten enyhébb, viszonylag meleg és száraz időjárás jellemző, hosszan elnyúló nyárral.Északon és nyugaton hidegebb, csapadékosabb klíma tapasztalható.Az Észak-atlanti áramlat meleget hoz magával, a Golf-áramlat hatása inkább a nyugati régiókban észlelhető.
A változékony időjárás jellemző az egész országra, így egy nap alatt eső, napsütés, vagy hideg-, ködös időjárás is előfordulhat.A tél mérsékelten hidegnek, a nyár viszonylag hűvösnek tekinthető.Az átlaghőmérséklet 18 és 23 °C között ingadozik nyáron. A legmelegebb hónap a Július, a legtöbb csapadék ősszel és télen várható.
Télen a napi átlaghőmérséklet 3°Cés 6 °C körül alakul.A leghidegebb hónapok január és február.London éves csapadékmennyisége meglepő módon kevesebb mint Párizsé, Sydney-é, vagy New York-é.Skóciában hidegebb idő jellemző és a havazás is gyakoribb.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Csatornahajózás Angliában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Angliát

BoatTheGlobe