Bővebb információt az ausztriai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Ausztriáról, Ausztria időjárása. Meríts ihletet az Ausztriai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Ausztriai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az ausztriai hajózás írásunkat.

Kattints ha másik hajós úti cél Ausztriában, vagy hajóbérlés Európában érdekel.

Ausztriát nagyrészt hegyek és dombok borítják, így alpesi éghajlat dominál.Az ország a mérsékelt éghajlati övön belül helyezkedik el. A hőmérséklet nagyban függ a tengerszint feletti magasságtól. Nyugaton és északnyugaton az Atlanti-óceán mérsékelt éghajlatának hatása erősebben érezhető. Keleten a kontinentális éghajlat hatása van erősebben jelen. A csapadék egész évben egyenletesen oszlik el. A hó meglehetősen gyakori mindenütt, Bécs területén kívül. Ausztriában télen hideg van, a hőmérséklet általában −10 és 0 ° C között alakul. Nyáron a hőmérséklet napközben gyakran kellemesen meleg, éjszaka pedig hűvösebb. A nyári hőmérséklet viszonylag magas is lehet, az átlagos hőmérséklet 20 ° C körül mozog.

Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Ausztriában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Ausztriát

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe