1. Bővebb információt a Kanadai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Kanadaról, Kanada időjárása. Meríts ihletet a Kanadai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Kanadai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Kanadai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Kanadaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Kanadaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kanada hatalmas ország, ebből adódóan jelentős éghajlati különbségek vannak az egyes régiók között.Az éghajlat a tengerszint feletti magasság és a területek domborzati viszonyai szerint változik.Az ország földrajzi elhelyezkedéséből adódóan nagy az évszakok váltakozásában észlelhető különbség is.Északon állandó fagy-, míg az egyenlítőnél mind a négy évszak jelen van.Habár az egész országban jellemző a hűvösebb klíma, bizonyos időjárásbeli különbségek megfigyelhetőek az egyes területek között.
A téli és nyári csúcs hőmérséklet Kanadában régiónként változik. A Sziklás-hegység általában gátolja az enyhe csendes-óceáni légtömeg áramlását, azonban nincsenek olyan topográfiai akadályok, amelyek megakadályozhatják az Északi-sarkról érkező hideg légtömegeket.
A legtöbb kanadai város azonban a déli határtól 300 km-en belül helyezkedik el.Enyhe tavasz, forró nyár és kellemes ősz, hideg tél váltják egymást. A nyár júniustól szeptemberig tart, és igazán meleg napok is előfordulnak. A nappali hőmérséklet 20 és 30 ° C között ingadozik. Az ősz és a tavasz átmeneti évszak. Az egyetlen terület, ahol télen az átlagos hőmérséklet meghaladja a fagypontot, Brit Kolumbia partja. A régió éghajlata óceáni, hűvös és esős. Délnyugaton az eső télen gyakoribb, mint a hó.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Kanadában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Kanadát

BoatTheGlobe