1. Bővebb információt az Egyesült Államoki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Egyesült Államokről, Egyesült Államok időjárása. Meríts ihletet az Egyesült Államoki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Egyesült Államoki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Egyesült Államoki hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés az Egyesült Államokban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés az Egyesült Államokban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Az Egyesült Államok hatalmas ország, ebből adódóan jelentős éghajlati különbségek vannak az egyes régiók között. Az éghajlat melegebbé válik dél felé haladva és kevesebb csapadék várható nyugaton.
A Csendes-óceán nyugati partján északon hűvös az éghajlat, délen pedig mediterrán. A délnyugati részen forró sivatagi éghajlat, a Dél-Atlanti-óceán partján párás szubtrópusi éghajlat van, jellemzően enyhe téllel és meleg, párás nyárral, míg Floridában szinte trópusi az éghajlat. Az Alföld északi felén esős kontinentális éghajlat van, meleg nyárral és hideg téllel. A Csendes-óceán északnyugati részén óceáni éghajlat van, nyáron stabil és szárazabb, más évszakokban csapadékosabb és hűvösebb időjárással. Alaszkában a tundra és a sarkvidéki viszonyok uralkodnak.
Nyáron a hőhullámok intenzívek is lehetnek, és szinte az egész országban hirtelen hideg hullámok tapasztalhatók télen. A csapadék jellemzői szintén jelentősen eltérnek területenként. Floridában szubtrópusi monszun jelleg tapasztalható. Tavasszal tornádók fordulhatnak elő a középső és keleti rész belterületein. Ősszel a hurrikánok a legdélibb területeket érinthetik.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés az Egyesült Államokban fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

BoatTheGlobe