1. Bővebb információt az Észak-Amerikai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Észak-Amerikaről, Észak-Amerika időjárása. Meríts ihletet az Észak-Amerikai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Észak-Amerikai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Észak-Amerikai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Észak-Amerikaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Észak-Amerikaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Pontosabb időjárási információért , kérlek szűkítsd le keresésedet a Mediterrán-térségen belül!Először válassz desztinációt a Hajóbérlés Észak-Amerikában fülön, menj a 3. oldalra, ahol bővebb információ található a térség időjárási viszonyairól, széladatairól!

Bérelj hajót és fedezd fel Észak-Amerikát

5/5 - (195 votes)
BoatTheGlobe