1. Bővebb információt a Thaiföldi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Thaiföldról, Thaiföld időjárása. Meríts ihletet a Thaiföldi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Thaiföldi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Thaiföldi hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Thaiföldön: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Thaiföldön fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kattints ha másik vitorlás úti cél Thailand, vagy válassz másik Southeast Asia hajóbérlés.

Thaiföldön trópusi monszun éghajlat van.A Bangkoktól északra fekvő területeken 3 évszak van jelen, míg a déli régiókban az évet 2 elkülönő időszakra oszthatjuk, szárazra és csapadékosra.Az éves átlaghőmérséklet 22°C és 28°C között várható.
A csapadékos évszak, amelyet a délnyugati monszun generál, júniustól októberig tart.Ilyenkor hatalmas mennyiségű csapadék esik, amely az ország mezőgazdaságára igen nagy veszélyt jelent.
Ezt egy száraz és viszonylag hűvös évszak követi novembertől februárig, amikor az északkeleti monszun uralkodik, a hőmérséklet 18 és 32 ° C között alakul. Júliusban és augusztusban Thaiföld félszigetének keleti része, vagyis a Thaiföld-öböl felé néző partvidék kellemes éghajlattal rendelkezik.Ez a terület a legintenzívebb monszun esőzések és a trópusi ciklonok elől védve van.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Thaiföldön fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Thaiföldöt

BoatTheGlobe