1. Bővebb információt a Maldív-szigeteki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Maldív-szigetekról, Maldív-szigetek időjárása. Meríts ihletet a Maldív-szigeteki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Maldív-szigeteki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Maldív-szigeteki hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés a Maldív-szigeteken: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés a Maldív-szigeteken fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kattints ha másik vitorlás úti cél Maldives, vagy válassz másik Southeast Asia hajóbérlés.

A Maldív-szigetek éghajlata trópusi, az időjárást főleg a monszunok váltakozása befolyásolja.Április végétől a délnyugati monszun hatása érezhető, erős szelet és magas páratartalmú légtömeget hoz magával.Októbertől decemberig az északkeleti monszun érkezik meg a térségbe.Ebben az időszakban heves esőzések, zivatarok jellemzőek, amelyek főként a délutáni órákban alakulnak ki.A legkevesebb csapadék januártól áprilisig várható.Az időjárás egész évben meleg, nyaralásra alkalmas, 25°C és 30°C között alakul.Időnként trópusi ciklonok is előfordulhatnak.

Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés a Maldív-szigeteken fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel a Maldív-szigeteket

BoatTheGlobe