1. Bővebb információt az Új-Kaledóniai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Új-Kaledóniáról, Új-Kaledónia időjárása. Meríts ihletet az Új-Kaledóniai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Új-Kaledóniai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Új-Kaledóniái hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Új-Kaledóniában: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Új-Kaledóniában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kattints ha másik vitorlás úti cél New Caledonia, vagy válassz másik South Pacific hajóbérlés.

Új-Kaledónia éghajlata trópusi, amelyet a Délkeleti Passzátszél befolyásol, egész évben hűsítő szellőt biztosítva az ország területén.A hőmérséklet egész évben stabilan magas, 30-32°C körül alakul.Mivel Francia Polinézia a Déli féltekén helyezkedik el, így az évszakok ellentétesek a nálunk megszokottakkal.Novembertől áprilisig a forróság, nagy csapadékmennyiség és magas páratartalom jellemző.Rengeteg a napsütés még a zivataros időszakban is.Májustól októberig tart az enyhébb időszak.Április-május, illetve október-november tekinthető átmeneti évszaknak, ilyenkor az időjárás kellemesen meleg és sok a napsütés is.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Francia Új-Kaledóniában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Új-Kaledóniát

BoatTheGlobe