1. Bővebb információt a Francia Polinéziai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Francia Polinéziaról, Francia Polinézia időjárása. Meríts ihletet a Francia Polinéziai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Francia Polinéziai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Francia Polinéziai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés a Francia Polinézián: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés a Francia Polinézián fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kattints ha másik hajós úti cél Francia Polinéziában, vagy Délkelet-ázsiai hajóbérlés érdekel.

Francia Polinéziában trópusi éghajlat van, amelyet a Délkeleti Passzátszél befolyásol.A hőmérséklet stabilan 30°C körül mozog.Mivel Francia Polinézia a Déli féltekén helyezkedik el, így az évszakok ellentétesek a nálunk megszokottakkal.Novembertől áprilisig a forróság, nagy csapadékmennyiség és magas páratartalom jellemző.Májustól októberig tart az enyhébb időszak.Decembertől áprilisig ciklonok fordulhatnak elő, kiemelten január és március között magas a tájfun veszély.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Francia Polinéziában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel a Francia Polinéziát

BoatTheGlobe