1. Bővebb információt az Ausztráliai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Ausztráliaről, Ausztrália időjárása. Meríts ihletet az Ausztráliai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Ausztráliai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Ausztráliai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Ausztráliaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Ausztráliaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kattints ha másik hajós úti cél Australia, vagy Délkelet-ázsiai hajóbérlés.

Ausztrália hatalmas ország, ebből adódóan jelentős éghajlati különbségek vannak az egyes régiók között. Az északi terülek erős trópusi klimatikus befolyás alatt állnak.Forró, párás nyarak és viszonylag meleg, csapadékban szegény telek jellemzőek.A déli területeken hűvösebb időjárás, enyhe nyár és hideg, néha esős tél jellemző.Még a nem sivatagi területeken is jellemző a hirtelen hőmérséklet emelkedés, amelyet a sivatagból betörő szelek okoznak.Mivel Ausztrália déli féltekén helyezkedik el, így az évszakok ellentétesek a nálunk megszokottakkal. December és január a legmelegebb hónap Ausztráliában. Július és augusztus a leghidegebb.A nyári nappali hőmérséklet általában 25 és 30 ° C között ingadozik, a téli hőmérséklet pedig 5 és 10 ° C között alakul.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Ausztráliában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Ausztráliát

BoatTheGlobe