1. Bővebb információt a Brazíliai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Brazíliaról, Brazília időjárása. Meríts ihletet a Brazíliai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Brazíliai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Brazíliai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Brazíliaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Brazíliaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Brazília hatalmas ország, ebből adódóan jelentős éghajlati különbségek vannak az egyes régiók között.Észak-Brazíliát az Egyenlítő keresztezi. Az ország nagy részében az évszakok fordítva vannak, mint Európában, vagy Észek Amerikában, azonban nem létezik a nálunk ismert téli szezon és a csapadék mennyiség is jóval jelentősebb.
Az ország három részre tagolható, az éghajlati jellemzőket vizsgálva.Az Amazon vidékén és a partmenti vidékeken egyenlítői éghajlat van, egész éves esőzés, meleg és magas páratartalom jellemző.Trópusi éghajlat érvényesül az ország északi területein és a középső régiókban.Délen mediterrán klíma jellemző, mérsékelt telek és forró nyarak jellemzőek, az átlaghőmérséklet 30°C és 33 °C közt alakul, de télen sem süllyed 10 °C alá.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Brazíliábban fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Brazíliát

BoatTheGlobe