Dalmáciai vitorlázást tervezel? Tudj meg mindent a kikötőkről, utitervekről, hajóbérlési lehetőségekről – egyéb infók. Kérd a segítségünket! Dalmácia változatos szigetvilágának, fehérhomokos strandjainak, és káprázatos tisztaságú tengervizének köszönhetően a legkeresettebb idegenforgalmi régió Horvátországban. Méretét tekintve a legkiterjedtebb, hiszen összesen 1208 kisebb és nagyobb szigetet foglal magában. Ebben a térségben azonban nem csak szigetekből és strandokból bőséges a kínálat. Dalmáciát a partvidékén elhelyezkedő, gyönyörű történelmi városok teszik még vonzóbbá a térségben hajózok számára.
 Vitorlázás Dalmáciában

Ez a cikk az alábbiakat foglalja össze:

Legfontosabb információk Dalmáciáról

Dalmácia alapvetően több részre tagolható. A régió nagy terjedelmére való tekintettel, nem csoda, hogy különböző részein hajózva, más és más látvány fogadja az ide érkezőket. A szigetek vitorlás hajóval való felfedezése során, az északi régióban egészen apró, számos romantikus öböllel tarkított szigetvilágot csodálhatsz meg. A déli részeken túlnyomó többségben nagyobb szigetek, és üdülővárosok fogadják a nyaralókat. A nagyobb kikötő városokban minden esetben jól felszerelt, nagy befogadóképességű yacht kikötők gondoskodnak a biztonságos és kényelmes megállásról. Dalmácia éghajlata tipikus mediterrán, így az egész szezonban kellemes időjárásra lehet számítani. A délebbi régiókban nem ritka, az akár 28C-os tengervíz, és a 30C-os átlaghőmérséklet sem. A kellemes nyári meleg mellett, egy kissé hűsítő, állandóan jelenlévő enyhe nyári szél, a Misztrál hathat enyhe hűsítőként. Több infó: időjárási feltételek, széladatok Dalmáciában

Dalmácia változatos szigetvilágának felfedezése

Észak- dalmát szigetvilág

50 kisebb valamint nagyobb szigetből áll, amelyek szinte mindegyike könnyedén megközelíthető a legismertebb D-Marin Dalmacija jacht kikötőjéből. Ezek többsége nyugodt, csendes, strandolásra alkalmas szigetnek mondható. Nagyon sok, egészen világos valamint türkizkék lagúnával találkozhatunk majd.

A Kornati-szigetcsoport

A Kornati Nemzeti Park a Zadar környékén lévő legszebb látnivalók közé tartozik. 150 apró sziget, sekély viz, és gyönyörű türkizkék lagúnák jellemzik. Ezen a tájon tett hajókirándulások felejthetetlen élménnyel gazdagítanak. Anemzeti park területén számos strandolásra alkalmas hely is akad.

Donji kornati

A Kornati szigetcsoport tagjaként kínál lenyűgöző élményt. Itt található meg a régió talán legszebb természeti jelensége a Klifovi sziklák. Ezen hatalmas sziklafalak egymással szemben helyezkednek el a nyílt tenger felé nézve. Amolyan természetes kapuként szolgálnak a hajóval érkezőknek. Magasságuk elképesztő, a tengerszinttől számítva 82 méter. A sziklafalak tökéletes helyszínül szolgálhatnak a búvárokodásra is.A sziklafalak tengerszint alatti folytatásuk egészen 100 méteres mélységig merülhetőek.

Mala Proversa

Ez egy keskeny átjáró Dugi otok és Katine szigete között. Itt megcsodálhatod a körülbelül 90m hosszú, római épület együttes maradványait. Az épület a római időkben, a tengerszint felett helyezkedett el. A régió még további négy (a Paklenica karszt folyóvölgye, Plitvicei tavak, Krka folyó, Velebit-hegység) nemzeti parkkal büszkélkedhet, a palettát még színesebbé és izgalmasabbá téve.

Középső Dalmácia

Észak-Dalmáciával ellentétben ebben a régióban a nagyobb szigetek előfordulása jellemző. Ilyenek Brac és Hvar. Ez a régió Trogir szigetétől kezdődik és déli irányban egészen a Makarskai riviéráig tart.

Hvar-sziget

A sziget Horvátország egyik meseszép vidékén fekszik. A Split-öböl keleti részén terül el. Északról a Brac, míg délről a Korcula-szigete, illetve a nyílt tenger határolja. A maga 300 km2-i területével a negyedik legnagyobb sziget Horvátországban. Vidékét világoskék öblök, olivaligetek, és színpompás levendulamezők tarkítják. A sziget legszebb városa, a sziget nevével azonos Hvar város. Megtalálható itt egy festői szépségű öböl, valamint számtalan velencei stílusú épület és palota . A tengerről szemlélve pedig a Fortica erőd magasodik Hvar városa fölé.
Partok és szigetek dalmaciaban

Vis

A parttól 60 kilométerre található, így az egyik legtávolabbra eső sziget Horvátországban. A sziget szinte érintetlen..Megtalálható itt számos kristálytiszta vizű öböl. A legnépszerűbb a Stiniva-öböl. Területét szinte kivétel nélkül fák tarkítják így az Adria legzöldebb szigeteként tartják számon. Vis-ről áthajózhatunk még a közeli Sveti Andrija és Bisevo szigetére is, ami híres a Baluni öbléről és az itt található Modra Spilja nevű Kék-barlangjáról.

Dél- Dalmácia

Dél-Dalmácia varázslatos természeti szépségű régió. Megtalálható minden, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. A régió egzotikus tengerpartjairól, kis halászfalvairól, történelmi városairól és azok hangulatos óvárosairól ismert.

Korcula

Dalmácia déli részén terül el. 276 km2-es területével a hatodik legnagyobb és 17000 fõs lakosságával, pedig a legsűrűbben lakott sziget Horvátországban. Nevét az ókorban kapta a zöldesfekete aleppo feketefenyõknek és píneáknak köszönhetõen. Korculan született a híres világjáró és tengerész Marco Polo. Szülõháza Korcula városában található meg.

Dubrovnik

Dubrovnik Horvátország egyik legismertebb és legszebb városa. Az UNESCO világörökség része várakban, tornyokban és kultúrában gazdag. A várost 1940 méter hosszú városfal veszi körül. Itt az aktív pihenésre vágyóknak is számos lehetőségük van. Megmászhatod a Dínári-hegység adriai csúcsait. Búvárkodásra és vízi sportokra is számos lehetőség kínálkozik. Erre leginkább ajánlott a Lopud félsziget.

Kikötők és szigetek Dél-Dalmáciában

Kikötők Dalmáciában

Kikötők Észak-Dalmáciában

Marina Zadar

A város kikötőjét az Adriai-tenger partjának középső részén, Zadar központjában találod. 200 vízi, valamint 100 szárazföldi hellyel rendelkezik. Van víz- és áram, de találsz itt zuhanyzót, mosodát, élelmiszerboltot, éttermet is. A Kék zászló minősítésű kikötőben a tankolás szintén szerepel a szolgáltatások között. hajóbérlés Zadarban, vitorlázás Zadarban

Marina Preko (Ugljan)

Ez a 95 horgonyzóhelyet biztosító kikötő szintén az Ugljan-szigeten található, Zadartól mindössze 4, 8 km-re. Legfeljebb 20 méter hosszúságú jachtok fogadására képes. A vízmélység 2 méter. Itt találsz mosodát, bárt, éttermet és benzinkutat is.

D-Marin Dalmacija (Sukošan)

Horvátország legnagyobb kikötője 1200 vízi és 300 szárazföldi helyet biztosít a hajók számára. Hosszuk 40 méter, az áthaladó szuperjachtoké akár 80 méter is lehet. A D-Marin Dalmacija az egyik legjobban felszerelt kikötő az Adriai-tengeren. Területén van kávézó, bár, étterem, tengerparti klub, hajófelszerelés bolt és élelmiszerüzlet. Benzinkút, valamint javítóműhely is a rendelkezésedre áll. hajóbérlés Sukosanban, vitorlázás Sukosanban

Marina Kornati (Biograd na Moru)

Biograd Kék zászlós kikötője összesen 705 hajót tud fogadni, melyek hossza akár 23 méter is lehet. A bejárat 40 méter széles, a víz maximum mélysége 6, 5 méter. Van 24 órás biztonsági felügyelet, karbantartási szolgáltatás és benzinkút, a kikötő étterme akár 370 fő befogadására is alkalmas.Biogradi vitorlázás, hajóbérlés Biogradban

Marina Veli Rat (Dugi Otok)

Az idilli környezetben lévő kikötő Dugi Otok szigetének északi részén található, a Pantera-öbölben. 200 hajó számára biztosít helyet, kiváló védelmet nyújt a szél és az áramlás ellen. Van pénzváltó, kisbolt, az autó- és kerékpárkölcsönzés is biztosított.

ACI Marina Žut (Kornati)

A Kornati-szigetcsoport északnyugati részén fekvő kikötő 120 helyet kínál, maximum 40 méter hosszú hajóknak. A kikötő ápr. 1. és okt. 31. között tart nyitva. Erős Bóra szél esetén az északi mólójánál, valamint a bójáknál ajánlott lehorgonyozni. A szintén erős Jugó szélnél viszont sokkal kellemesebb a déli mólón kikötni.

D-Marin Mandalina (Šibenik)

A gyönyörű kikötő egyik legnagyobb előnye kedvező fekvése, ugyanis Šibenik történelmi központjától mindössze néhány km-re található. Ráadásul kiváló védelmet nyújt a szelek és a hullámok ellen. A D-Marin Mandalina 5 Aranyhorgonyt kapott, sőt, a Kék zászló büszke tulajdonosa is. 429 vízi és 50 szárazföldi hellyel rendelkezik, előbbiek közül 79-et kifejezetten a szuperjachtok számára terveztek. Ez az egyetlen olyan kikötő Horvátországban, mely akár 140 méter hosszú szuperjachtok fogadására is képes. A mélység 5,5 méter. A kikötő színvonalas szolgáltatásai között szerepel a tankolási lehetőség. Ha megéheznél, bárt, éttermet, valamint élelmiszerboltot is találsz. hajóbérlés Sibenikben, vitorlázás Sibenikben

Kikötők Közép-Dalmáciában

Split kikötője

Az ACI Marina Split 348 helyet kínál, maximum 90 méter hosszú hajók számára. Hullámtörője kiváló védelmet nyújt a háborgó tengertől és a déli szelektől. A víz mélysége 8 méter. Van étterem, bár, mosoda, tankolni is lehet.

Ploče kikötője

Az Adriai-tenger partján fekvő Ploče Dalmáciában, közvetlenül a Neretva-folyó deltatorkolatának közelében található. A kikötő mélysége 10-12 méter. Ha itt horgonyzol le, üzemanyagtöltő állomás is rendelkezésre áll.

Marina Podgora

A Makarskától délkeletre fekvő kikötő egész évben nyitva tart. 220 hajó számára nyújt helyet, ezek hossza akár 20 méter is lehet. A tengerfenék maximális mélysége 3 méter. Rendelkezik ivóvízzel, villamos energiával, darut is találsz.

Marina Tučepi

A jachtkikötő közvetlenül a Slatina strand mellett található. Összesen 200 horgonyzóhellyel rendelkezik, melyből 50 a látogatók részére van fenntartva, míg 150 a helyi vízi járművek kikötésére szolgál. A Marina Tučepi maximum 20 méter hosszú hajókat képes fogadni.

Makarska Harbour

2015-ben készült el a kikötő 225 méter hosszú hullámtörő gátja. Ez a déli és délnyugati irányból érkező szél és hullámok ellen nyújt védelmet. A maximális mélység 4, 8 méter. A kikötő remek szolgáltatásai között a tankolás is megtalálható.

Marina Ramova

A Ramova kikötő a közigazgatásilag Baška Vodához tartozó Krvavica nevű településen található. 195 horgonyzóhellyel rendelkezik, az itt kiköthető hajók maximális hossza 16 méter. A tengerfenék mélysége 3 méter. A kikötő számos színvonalas szolgáltatást kínál. Nagyszerű étterme akár 150 vendég befogadására is alkalmas.

Marina Baška Voda

Baška Voda kikötője 180 hajó számára alkalmas, ezek legfeljebb 23 méter hosszúak lehetnek. A tengerfenék maximális mélysége 4 méter. A kikötő területén van ivóvíz, villamos energia és étterem. Sőt, szükség esetén akár orvosi ellátást is igénybe vehetsz.
Kikötők Közép-Dalmáciában

Kikötők Dél-Dalmáciában

ACI Marina Dubrovnik

Ezt a jól felszerelt kikötőt Dubrovnik óvárosától 6 km-re találod. Egész évben nyitva tart. 425 vízi és 140 szárazföldi hellyel rendelkezik. Van víz- és áramvételezési lehetőség, de találsz itt pénzváltót, éttermet, mosodát, zuhanyzót is. A kikötő elnyerte a Blue Flag minősítést. A kikötőhelyek legfeljebb 60 m hosszúságú yachtok befogadására képesek.
Miután végigjártad Dubrovnik nevezetességeit, ez a kikötő nagyszerű kiindulópont lehet, ha szeretnél körül nézni néhány környező szigeten.

Dubrovnik kikötőke

Ez a kikötő Gruz mellett található, Dubrovnik óvárosától mindössze 3 km-re északnyugati irányban. A környéken találsz éttermeket, kávézókat, ajándékboltokat, pénzváltókat és még bankokat is. Ami azonban igazán fontos, hogy autókölcsönző is van a közelben.
A hajók hosszát és szélességét tekintve nincsenek megkötések. A maximális merülés 11 m lehet. Horgonyzási lehetőség van: a vízmélység 42 m.

Koločep kikötője

Koločep kompkikötőjét Dubrovniktól 8 km-re találod. Itt horgonyzási lehetőség van. A vízmélység 2-7 méter. A vízfenék homokos és hínáros.

Polače (Mljet)

Polače kikötője Mljet szigetének észak-nyugati részén található. A sziget Dubrovnik, Korčula sziget és a Pelješac-félsziget szomszédságában fekszik, melyektől a Mljet csatorna választja el. Polače a Mljet Nemzeti Park területén helyezkedik el, és a park egyik bejárata is egyben. Itt találsz utazási irodát, élelmiszerüzleteket és számos éttermet is. Horgonyzáshoz az öböl észak-nyugati része a legmegfelelőbb. A hajóállások vízmélysége 3-4 méter. A római várrom közelében a vízmélység 2-3 méter.

Lopud kikötője

Lopud kikötőjében zömében helyi hajók horgonyoznak. A vízmélység 1, 5-5 m. Itt mindössze néhány, rövid tartózkodásra alkalmas kikötőhely áll rendelkezésre, melyek vízmélysége 6, 5 m. A nagy hajó- és kompforgalom erős vízmozgásokat okozhat, ezért érdemes megbizonyosodni arról, a horgony megfelelően tart-e. Ezen felül fontos, hogy megfelelő távolságot tarts a mólótól horgonyzáskor.

Žuljana kikötője

A mólót az esetek többségében helyi yachtok foglalják el. A móló és a strand között vannak az állandó kikötőhelyek. Itt a vízmélység 1-3, 9 m. A kikötőben az erős nyári széllökések veszélyesek lehetnek.

Mali Ston

Mali Ston kikötőjébe kizárólag maximum 2 méteres merülésű hajók juthatnak be. Ennek az apró kikötőnek a nyugati rakpartját a helyiek foglalják el. Kikötési lehetőség az erőd előtt vagy a kikötőgátnál van. Itt a vízmélység kevesebb, mint 1 méter! Az erős déli szélnek köszönhetően a víz mélysége hirtelen 2 méteresre is megemelkedhet. A kikötőnél számos étterem szolgálja az ide látogatók kényelmét. A legközelebbi szupermarket azonban Veli Ston-ban, 1, 5 km-re található.

ACI Marina Korčula

Korčula városát kis Dubrovniknak is nevezik. A kikötő közvetlenül a történelmi belváros mellett található. Korčula a híres felfedező és utazó, Marco Polo szülőhelye is egyben. Az ACI Marina Korčula-ról felejthetetlen látvány nyílik a városra, melyet több száz éves kőfal vesz körül.
A kikötő 159 kikötőhellyel és 16 száraz hajóállással rendelkezik. Itt találsz pénzváltót, éttermet, kávézót, ajándéküzletet és élelmiszerüzletet is. Lehetőséged van hajós felszerelések megvásárlására is. Szereléshez vagy karbantartáshoz szükséges eszközöket is vásárolhatsz valamint daruzási lehetőség is van 10 tonnáig. A benzinkutat a kikötőtől 500 m-re találod.
Kikötők Dalmáciában

ACI Marina „Veljko Barbieri” Slano

Az ACI Marina kikötők legújabbikát Veljko Barbieri-ről, a kikötőhálózat alapítójáról nevezték el. Slano városának története egészen az ókorig vezethető vissza. Mára a turisták kedvelt célpontjává vált gyönyörű strandjainak köszönhetően.
A kikötő 193 hajóállással rendelkezik. Itt megtalálhatsz szinte mindent a pénzváltótól az uszodán és éttermeken keresztül egészen az önkiszolgáló mosodáig. Autót és biciklit is kölcsönözhetsz. Műszaki problémák esetén igénybe veheted a hajószerviz szolgáltatásait. Tesla töltőállomás is található Slano kikötőjében.

28 %elan-36-2002Murter
11.0 m / 36 ft3 Kabin /7 Ágy
45 %nautitech-40-2008Split
12.0 m / 39 ft4 Kabin /10 Ágy

Vitorlázz Dalmáciában! Dalmáciai hajós útvonalak

Vitorlázás Dalmáciában: fedezd fel Dalmácia szigeteit

A régió nagy kiterjedésére való tekintettel egy, vagy akár két hetes útvonal is szervezhető, és a kombinációk száma szinte végtelen. Ha szeretnél több Nemzeti parkot bejárni, és minél több gazdag történelmi múlttal rendelkező kikötővárost bejárni, akkor ajánlott akár a két hetes út is, kényelmesebb tempóban. Alábbiakban egy egy hetes útvonaltalálható, a főbb szigeteket és nagyobb tengerparti városokat összekapcsolva.
Dalmáciai hajós útvonaltervező

1. nap Sibenik – Zlarin

6.83 km (4.25 mi)

A szigetcsoporthoz közel 250 sziget és sziklazátony tartozik. Ezek közül a szigetek közül csak néhány lakott. Elsősorban hajóval, (esetleg komppal) juthatsz el ezekre a szigetekre. Csak gyalogosan vagy biciklivel lehet a szigeteken közlekedni. A Zlarin sziget a van a legközelebb Sibenikhez. Területe 8 km2, jellemző növényzete a ciprus és fenyőerdők, illetve füge és olíva. Gyönyörű rejtett öblöket és partszakaszokat találhatsz itt, amit Te fedezhetsz fel.

2.nap: Zlarin – Drvenik Veli

43.78 km (27.21 mi)
A sziget homokos és kavicsos strandokkal büszkélkedhet. Kihagyhatatlan látnivaló a Szent György tiszteletére szentelt plébániatemplom, mely barokk belsejéről, valamint egy velencei festő, Antonio Grapinelli oltárképéről ismert. A tengerészek fogadalmi templomaként épült Szent Miklós-templomot szintén érdemes megtekinteni. Ha megéheznél, válaszd a Konoba Jere vagy a Krknjasi éttermet.

3.nap: Drvenik Veli – Split

27.04 km (16.80 mi)
Dalmácia igazgatási és gazdasági központja, fontos kikötőváros. A hangulatos történelmi belvárosban szűkek, labirintusszerűek az utcák. Fő látványossága a Diokleciánusz palota maradványai. Zenészek, táncosok, koncertek dobják fel a pezsgő városi hangulatot. Híres a Riviérája és strandjai. A Marjan hegyről szép a kilátás nyílik a városra. Read more about what to do in Split or Split sailing. Check our boats: boat hire in Split

4.nap: Split – Supetar

16.46 km (10.23 mi)
Supetar a Brač-sziget északi részén helyezkedik el, annak legnépesebb városa és egyben fővárosa. Nevét a domboldalban található Szent Péter-bazilika után kapta – Szent Péter a város védőszentje is. Strandjai közöl a Vela Luka-t kifejezetten ajánljuk kisgyermekes családoknak, mivel kristálytiszta vize lassan mélyül. Ha Supetarba látogatsz, tekintsd meg a 18. századi Angyali Üdvözlet templomot és a mellette található 6. századból származó római mozaikokat.
Read more about what to do in Supetar or sailing in Supetar . Check our boats: boat hire in Supetar.

5.nap: Supetar – Makarska

39.47 km (24.52 mi)

Szép, pezsgő kisváros, éjszakai élettel. Keresd fel a pálmafás promenádot, a híres strandokat (Baska Voda, Gradac, stb.) és a még ismertebb Makarskai-riviérát. Kristálytiszta vizű, hatalmas, kavicsos strandokat találsz itt. A Biokovo-hegyről a kilátás is lenyűgöző, illetve ritka növényeket is láthatsz. Read more about what to do in Makarska or Makarska sailing. Check our boats: Makarska boat hire.
hajózás Dalmáciában

6. nap Makarska – Brac-sziget (Bol kikötője)

29.52 km (18.35 mi)

Brac Közép-Dalmácia legnagyobb szigete. Csendes, nyugodt, elég sok természeti szépséget, és csodás strandokat kínál. Családoknak ideális sziget. Falucskákkal, fenyvesekkel, macchiával borított, vadregényes mediterrán táj vár itt rád. Supetarban a kikötő körüli, 19. századi házak kellemes hangulatot adnak a kis városkának. Bol óvárosa mellett fő vonzereje Zlatni Rat kiugró partszakasza, amelynek látképe szinte minden horvát turisztikai prospektusban szerepel. Bol a vitorlás szörfölés központja Horvátországban. Information about Bol sailing, or rent a boat in Bol

7. nap: Bol – Rogoznica – Sibenik

95.44 km (59.30 mi)

Rogoznica eredetileg egy szigetre épült, egy híddal össze van kötve a szárazfölddel. A városban található az ismert, jól felszerelt kikötő. Keresd fel a híres Sárkány szemének nevezett mély és sós vizű tavat és a szép partszakaszokat.

A Krka folyó és az Adriai-tenger találkozásánál fekszik, Horvátország 3. legnagyobb kikötővárosának számít. Šibenik központja a szélvédett kikötő körül helyezkedik el. Látogasd meg a Krka Nemzeti Parkot, vagy a közeli Kornati Nemzeti Parkot. Sibenik csodálatos műemlékekkel rendelkezik, leghíresebb közülük a Világörökséghez tartozó székesegyház.

Hajózás Közép-Dalmáciában:7 napos hajós útiterv

1. nap Kastel Gomilica – Rogac 19.48 km (12.10 mi), 2. nap Rogac – Vis 47.02 km (29.22 mi), 3. nap Vis – Vela Luka (Korcula) 44.90 km (27.90 mi), 4. nap Korcula – Trpanj 64.75 km (40.23 mi), 5. nap Trpanj – Ploce 15.05 km (9.35 mi), 6. nap Ploce – Makarska 45.40 km (28.21 mi), 7. nap Makarska – Omis – Kastel Gomilica 64.57 km (40.12 mi)

közép-dalmáciai hajós útvonaltervező

Dél-dalmáciai vitorlázás: 14 napos vitorlás útvonal

1. nap Dubrovnik – Lopud 13.65 km (8.48 mi), 2. nap Lopud – Sobra (Mljet) 28.79 km (17.89 mi), 3. nap Sobra – Vela Luka (Korcula-sziget) 94.69 km (58.84 mi), 5. nap Korcula – Vis (Vis-sziget) 45.80 km (28.46 mi), 6. nap Vis – Rogoznica 58.47 km (36.33 mi), 7. nap Rogoznica – Zirje 31.36 km (19.48 mi), 8. nap Zirje – Murter 23.44 km (14.57 mi), 9. nap Murter – Pirovac 7.87 km (4.89 mi), 9.nap Pirovac – Tribunj 19.25 km (11.96 mi), 10. nap Tribunj – Krka waterfall 28.77 km (17.88 mi), 11. nap Krka – Primošten 36.04 km (22.39 mi), 12. nap Primošten – Stari Grad 72.01 km (44.75 mi), 13. nap Stari Grad – Lastovo 86.28 km (53.61 mi), 14. nap Lastovo – Saplunara (Mljet) – Dubrovnik 107.53 km (66.81 mi)

dalmáciai yachtos útvonal
Bármely dalmáciai régió vizeire sodor a szél, a felejthetetlen élmény garantált. A 4000 kilométeren húzódó partszakasz és szigetvilága, számtalan látnivalót kínál, és biztosan rabul ejt majd téged is.

SEGÍTS MEGTALÁLNI A TÖKÉLETES HAJÓT!

További információk innen: Dalmatia

4.6/5 - (349 votes)
Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.

Nem szabad kihagyni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a kedvezményes hajóbérlési lehetőségekről!

Hírlevelet csak havonta 1-2 alkalommal küldünk

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.