Bővebb információt az Abaco-szigeteki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Abaco-szigetekről, Abaco-szigetek időjárása. Meríts ihletet az Abaco-szigeteki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Abaco-szigeteki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az abacosi hajózás írásunkat!

Kattints ha másik hajós úti cél Abacoson, vagy bahamai hajóbérlés érdekel

Az országban szubtrópusi monszun éghajlat jellemző.Egész évben napos, kellemesen meleg idő várható, a Passzátszél dominál.Egyes hónapok csapadékosabbak, míg mások szárazabbak.Természetesen a területi különbségekből hőmérsékletbeli eltérések is adódnak.
Még a csapadékosab hónapok sem( májustól novemberig) állítják kihívások elé az ide látogatókat, az esőzések csak rövid ideig tartanak.Nyáron a napi hőmérséklet 26 °C és 32 °C között mozog, a páratartalom magas. Az éves középhőmérséklet 28°C. Valamennyivel hűvösebb időjárás várható januártól április közepéig, júniustól novemberig az időjárás meleg, párás és esős.A Golf-áramlatnak és az ország elhelyezkedésének, valamint domborzatának köszönhetően a Abacoson a tél is meleg.

Bérelj hajót és fedezd fel Abaco-szigeteket!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe