Bővebb információt a chalkidiki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Chalkidikiről, Chalkidiki időjárása. Meríts ihletet a chalkidiki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a chalkidiki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a chalkidiki hajózás írásunkat!

Read about Chalkidiki sailing routes, vagy egy másik hajóbérlés the Aegean Sea

Chalkidiki időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Chalkidiki maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Chalkidiki
szelerosseg Chalkidiki

Chalkidiki szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Chalkidiki esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Chalkidikit!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (323 votes)
BoatTheGlobe