Milyen programok várnak rád Isztrián? Az alábbiakban részletes információkat találhatsz az Isztriai program lehetőségekről. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket egy kalandos nyaraláshoz. Kulturális-, szabadidős tevékenységek, látnivalók tökéletes kombinációját találhatod itt meg. A cikkek ötleteket, háttérinformációkat adnak, hogy megtervezhesd a tökéletes utazásodat. Megbízható tartalommal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Látogass el Isztriára!

Kulturális kaland Isztria nyugati partján

Poreč városa egy pezsgő kulturális és turisztikai gyöngyszem. A város telis-tele van világszínvonalú történelmi épületekkel és csodaszép strandokkal. A mediterrán térség, az enyhe éghajlat, a termőföld és a buja növényzet Porecet egyedülálló nyaralási célponttá tette

Medulini Programok: Kalandozz Isztria déli csücskében

Medulin egy tökéletes kis üdülőfalu. Tiszta és modern város, festői szépségű tájjal. Az egész Isztriai-félszigetet áthatja a római kori építészet és történelem. Nyáron pedig rengeteg szórakoztató program és felfedezni való várja az ide érkezőket.

Rabaci programok: A tökéletes üdülőfalu

Rabac egy kis üdülőfalu, mely Labin várostól délkeletre a tengerparton helyezkedik el. A kikötő egy kis öbölben fekszik, mely védett az észak-keleti szelektől. Sokáig kis halászfaluként volt ismert, de idővel egy közkedvelt nyaralóparadicsommá nőtte ki magát. Ma a város teljes egészében a turizmusból él. Természeti adottságainak és gyönyörű strandjainak köszön

Rovinji Programok: Horvátország kis ékszerdoboza

Rovinj egy hangulatos turisztikai központ. Történelme során sokszor rombolták le, építették át és egészítették ki fontosabb épületeit. Ma ez a sokszínűség a város igazi vonzereje. Tégy te is egy varázslatos sétát a helyi kikötőtől a hangulatos utcákon keresztül egészen a lélegzetelállító panorámáig.

Programok Pulában: Csodálatos kaland a természetben és a kultúrában

Pula az Isztriai-félsziget legnépesebb városa, mely évről évre turisták ezreit vonzza. A környék varázsa nem csak a gyönyörű strandokra korlátozódik. Kedvednek megfelelően választhatsz elfoglaltságot, egész napos túrákat. Kultúrális, történelmi, természet és sportkedvelő programokon vehetsz részt. Legjobb programok Pulában?Tedd emlékezetessé az utazást és terve

Programok az Isztrián

Istria a Horvát tegerpart északi részén, a Kvarner-öböl és Trieszt között helyezkedik el. A félszigeten található Horvátország és Szlovénia határvonala. Gyakran nevezik kék Isztriának, mely megnevezés az egész régióban megfigyelhető csodálatos tisztaságú, élénk kék vízből adódik.

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.