Milyen programok várnak rád Dalmáciában? Az alábbiakban részletes információkat találhatsz a Dalmáciai program lehetőségekről. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket egy kalandos nyaraláshoz. Kulturális-, szabadidős tevékenységek, látnivalók tökéletes kombinációját találhatod itt meg. A cikkek ötleteket, háttérinformációkat adnak, hogy megtervezhesd a tökéletes utazásodat. Megbízható tartalommal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Látogass el Dalmáciába!

Brbinji programok: A Dugi Otok-sziget egyik legjelentősebb települése

Brbinj a Dugi Otok-sziget keleti oldalán, egy földnyelven helyezkedik el. Strandjai jellemzően sziklásak, közelében több barlang is található. Milyen programok várnak rád Brbinjben? Mutatjuk a település és a könnyen megközelíthető környező szigetvilág legjobb lehetőségeit.

Programok Murterben: A „Kornati kapuja”

Murter az azonos nevű sziget északnyugati részén helyezkedik el. Olyan kiváló strandokkal rendelkezik, mint a Slanica és a Podvrške, de érdemes felkeresni szép kis templomait is. Mit csinálj Murterben? Mutatjuk a település és a környező szigetek kihagyhatatlan programlehetőségeit.

Vodice-i programok: Szemet gyönyörködtető látnivalók

A széles öbölben fekvő Vodice a legközelebbi nagyobb várostól, Šibeniktől körülbelül 12 km-re található. Pezsgő éjszakai élete miatt rendkívül népszerű a fiatalok körében, környéke számos látnivalót és kirándulási lehetőséget kínál.Milyen programok várnak rád Vodice-ban? Mutatjuk, milyen nagyszerű lehetőségek közül választhatsz.

Slanoi programok: Dél-Dalmácia egyik legszebb falva

A festői Slano-öböl és az azonos nevű település az Adriai-tenger partján található, mindössze 26 km-re a világszerte híres Dubrovniktól. Buja, mediterrán növényzetéről, számos strandjáról és kellemes éghajlatáról ismert, gyönyörű épületekkel is büszkélkedhet.

Látnivalók Cavtatban: Dalmácia egyik legdélebbi gyöngyszeme

Az apró félszigeten fekvő település Dubrovniktól körülbelül 20 km-re található. Hangulatos utcáit reneszánsz paloták és kőházak szegélyezik, természeti szépségét ciprusok, fenyők, valamint olajfák fokozzák.Cavtati programok? Mutatjuk a dél-dalmáciai város legjobb programlehetőségeit.

Vela Lukai Programok: Európa egyik legértékesebb régészeti lelőhelye

A dél-dalmáciai település a Korčula-sziget nyugati részén található. Kiemelt jelentőségű régészeti lelőhellyel, jól felszerelt kikötővel büszkélkedhet, és a közeli Proizd-sziget díjnyertes strandjáról híres. Látnivalók Vela Lukában?

Korčulai programok: Látogass el a Korčula-sziget lélegzetelállító településére!

A Korčula-sziget legfestőibb települése az északkeleti csücskében fekvő azonos nevű Korčula város. Számos jelentős műemléket rejt, a szomszédos Pelješac-félsziget legmagasabb pontja, a Sveti Ilija csúcsa épp a várossal szemben magasodik.Látnivalók Korčulán? Mutatjuk a nagyszerű programlehetőségeket.

Programok Korčula-szigeten: Az Adria egyik legzöldebb szigete

Ha a felkapott üdülőhelyekkel szemben inkább a nyugalmat, a pihenést részesíted előnyben, Korčula meglátogatását különösen ajánljuk. Ez Horvátország egyik legszebb szigete, ahol középkori házak, szűk sikátorok és gyönyörű természeti környezet vár. A változatos programoknak köszönhetően életre szóló élményekkel gazdagodhatsz.

Stomorskai programok
Horgonyozz le a Šolta-sziget legrégebbi kikötőjében!

Ha a sportos, természetközeli nyaralást részesíted előnyben, Stomorska kiváló választás. Splithez való közelsége különösen vonzóvá teszi, a Brač-szigetre vagy a Drvenik-szigetekre is elhajózhatsz. Látnivalók Stomorskán? Mutatjuk, milyen változatos programlehetőségek várnak, ha idelátogatsz.

Sumartini Programok: A Brač-sziget legfiatalabb települése

A kedvelt nyaralóhelyet buja, mediterrán növényzet és hangulatos utcácskák jellemzik. Gyönyörű öblökkel rendelkezik, kikötőjéből nemcsak a szemben fekvő Makarskát, hanem a Biokovo-hegységet is megpillanthatod. Milyen programok várnak Sumartinban? Válassz a következő nagyszerű lehetőségek közül!

Brač-i programok: Az Adriai-tenger harmadik legnagyobb szigete

A számos természeti szépséget kínáló Brač-sziget családok számára is ideális úti cél. Lélegzetelállító strandokon fürödhetsz, kiváló túraútvonalak és figyelemre méltó épületek várnak. Brač-i programok? Válassz a sziget legjobb programlehetőségei közül!

Bol-i programok: Európa egyik legszebb strandján fürödhetsz

Az olajfákkal és szőlővel körülvett Bol a Brač-sziget déli partjának legnagyobb települése. Elsősorban Zlatni Rat nevű strandjáról híres, de értékes műemlékekkel, valamint pezsgő éjszakai élettel is rendelkezik. Mik a legjobb programok Bolban? Mutatjuk, milyen remek lehetőségek várnak, ha idelátogatsz.

Hvar-szigeti programok: Az Adria legnaposabb szigete

A közép-dalmáciai Hvar Horvátország negyedik legnagyobb szigete. Természeti szépségei mellett csodálatos strandokkal, kiváló gasztronómiával és figyelemre méltó történelemmel is rendelkezik. Ha kíváncsi vagy, milyen változatos programok várnak a népszerű szigeten, olvass tovább.

Vis-szigeti programok: Közép-Dalmácia egyik legkülönlegesebb szigete

Ha a felkapott nyaralóhelyekkel szemben inkább a nyugalmat részesíted előnyben, Vis sziget meglátogatását különösen ajánljuk. Ez az Adria egyik legzöldebb szigete, ahol a rengeteg fa mellett kristálytiszta levegő, csodálatos tengerpartok és idilli, rejtett öblök várnak. Vis-szigeti programok?

Visi programok: Válassz a legjobb programok közül!

A város a közép-dalmáciai Vis-sziget északkeleti részén helyezkedik el. Olyan csodálatos strandokkal rendelkezik, mint a Prirovo, valamint a Grandovac, de történelmi emlékekben is rendkívül gazdag. Látnivalók Visben? Mutatjuk a város és a környék kiváló programlehetőségeit.

Komižai programok: A legszebb természeti látványosságok

A halászati hagyományairól híres Komiža a közép-dalmáciai Vis-sziget nyugati oldalán helyezkedik el. Itt található Horvátország legszebb strandja, a Stiniva, míg a közeli szigeteken a lélegzetelállító Kék- és Zöld-barlangot is megtekintheted. Milyen programok várnak rád Komižaban? Ismerd meg a város és a környék legkiválóbb programlehetőségeit.

Šoltai programok: Mutatjuk a sziget legérdekesebb programlehetőségeit

Ha a nyugodt, természetközeli nyaralást részesíted előnyben, Šolta kiváló úti cél. Splittől mindössze 15 km-re helyezkedik el, tökéletes kiindulópont a közeli Brač-sziget vagy a Drvenik-szigetek meglátogatásához.Soltai programok? Most bemutatjuk, milyen remek programlehetőségek várnak, ha ezt a közép-dalmáciai szigetet választod.

Hvari Programok: Fedezd fel a Hvar-sziget legnagyobb városát!

Hvar szigetének legnagyobb települése az azonos nevű város, melynek tengerparti sétányát pálmafák és 7. századi városfalak szegélyezik. A fehér kőházak igazi középkori atmoszférát kölcsönöznek a gyönyörű településnek. Hvari Programok?

Stari gradi programok: Látogass el a Hvar-sziget legrégebbi városába!

A több mint 2400 éves történelemmel büszkélkedő Stari Grad nemcsak a Hvar-sziget, hanem egyben Horvátország legöregebb települése is. Gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, olívamezők, szőlőültetvények és tölgyfaerdők veszik körül. Programok Stari Gradban?

Supetari Programok: Kiváló programok a Brač-sziget legnagyobb városában

Ha a nyugodt, természetközeli nyaralást részesíted előnyben, Supetar különösen vonzó úti cél. Kristálytiszta vizű, fenyvesekkel körülvett strandokkal és színvonalas éttermekkel rendelkezik, történelmi nevezetességekben is rendkívül gazdag.Programok Supetarban?

Spliti programok: Látogass el Horvátország második legnagyobb városába!

Amennyiben az egyik legpezsgőbb és legmediterránabb hangulattal büszkélkedő horvát városba szeretnél ellátogatni, Split kiváló úti cél. A közép-dalmáciai üdülőhelyet csodálatos partvidéke, jelentős éjszakai élete és római kori műemlékei rendkívül vonzóvá teszik a látogatók számára. Spliti programok? Most bemutatjuk, milyen fantasztikus programlehetőségek v

Programok Trogirban: Látogass el Dalmácia egyik legszebb történelmi városába!

Trogir gazdag kultúráját a görög, a római és a velencei hatásoknak köszönheti. Kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, így innen más gyönyörű dalmát üdülőhelyek, szigetek is könnyen megközelíthetőek.Programok Trogirban? Mutatjuk a festői város legjobb programlehetőségeit.

Podstranai programok: A legjobb szabadidős programok

Podstrana Közép-Dalmáciában található, Splithez való közelsége különösen vonzó úti céllá teszi. A település gazdag gasztronómiai kínálata mellett leginkább kristálytiszta vizű strandjairól ismert.Programok Podstranaban? Mutatjuk, milyen izgalmas programlehetőségek várnak, ha idelátogatsz.

Makarskai programok: Látogasd meg a Makarska Riviéra gyöngyszemét!

A Biokovo-hegység lábánál található város a róla elnevezett Makarska Riviéra központja. Kiváló strandokkal, számos kirándulási lehetőséggel és pezsgő éjszakai élettel várja a látogatókat. Milyen programok várnak rád Makarskaban? Tedd még emlékezetesebbé a nyaralást, és válassz a következő nagyszerű programlehetőségek közül! A cikk az alábbiakat foglalja

Ploče -i programok: A legszebb természeti látnivalók

Ploče az Adriai-tenger partján, a híres Split és Dubrovnik között félúton helyezkedik el. Környékének szépségét hegyek, tavak, folyók, valamint buja völgyek fokozzák. A szárazföldön kiváló túraútvonalak közül választhatsz, míg a vízen olyan sportokat próbálhatsz ki, mint a windszörf vagy a kiteszörf.Programok Ploče -ban? Mutatjuk a legjobb programlehetőségeke

Baška vodai programok: Fedezd fel a Makarska Riviéra egyik legszebb települését!

Baška Voda Közép-Dalmácia egyik legnépszerűbb turisztikai központjává vált az utóbbi húsz évben. A település kavicsos strandokkal rendelkezik, a közelben egy természeti parkot, valamint a hozzátartozó botanikus kertet is megcsodálhatod.Programok Baška Vodában? Ismerd meg a település és a környék nagyszerű programlehetőségeit.

Programok Dubrovnikban: Ismerd meg az Adria ékkövét!

Ez a gyönyörű, történelminek mondható, mediterrán hangulatú város rengeteg látnivalót tartogat számodra. Ha ide látogatsz exkluzív szórakozási lehetőségek és programok közül is válogathatsz. A város különleges népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy több hollywoodi sztár is kedvenc nyaralóhelyéül nevezte meg.

Kastel Gomilica-i programok: Mi mindent csinálhatsz, amikor a horvát Adrián hajózol és kikötsz Kastel Gomilicánál?

Római romok, látványos strandok, ódon halászkikötők, középkori és reneszánsz építészeti emlékek és érintetlen szépségű szigetek. Ez Közép-Dalmácia, ahol a hajózáshoz a múltba történő időutazás élménye párosul. A tengerparti tájat a Dalmácia és Bosznia-Hercegovina között emelkedő Dinári-hegység 1500 méter magas vonulata teszi vadregényessé.

Biograd na Moru-i programok: Mi mindent csinálhatsz, amikor a horvát Adrián hajózol és kikötsz Biograd na Moru-ban?

Biograd na Moru egy jellegzetes dalmát városka. Kövezett szűk utcák, mészkőből szorosan egymás mellé épített alacsony házak, kicsiny terek, kis tömzsi templomok. Sajátos zsúfoltsága adja báját és egyben a kellemes árnyékot is a nagy nyári melegben. Egy könnyed szárazföldi kikapcsolódás a hajózás megszállottjai számára.

Mi mindent csinálhatsz, amikor a horvát Adrián hajózva kikötsz Sibeniknél?

Az Adria több mint 1000 szigetének többsége az észak-dalmát részen található. A szárazfölddel párhuzamosan húzódnak. Javarészt lakatlanok, a nagyobbakon jellegzetes mediterrán falvak épültek ki. Ezek felfedezésére kiváló kiindulópont Sibenik. Ideális elhelyezkedése miatt akár csillagtúra-szerűen is bejárhatjuk innen az egész térséget.

Mi mindent csinálhatsz, amikor a horvát Adrián hajózol és kikötsz Sukosanban?

Az észak-dalmát vizeken található az Adria több mint 1000 szigetének többsége. Egy részük lakatlan, a nagyobbakon viszont jellegzetes mediterrán városkák épültek ki. Ilyen Sukosan is. Különleges hangulata elbűvöl minden itt partraszállót. Ideális fekvése miatt a környékén sok a kirándulási lehetőség, partjainál kellemes strandokon élvezhetjük a napsütést és a

Programok Dalmáciában

Horvátország Dél- Nyugati része – Dalmácia hatalmas tengerparti szakaszának és több száz fantasztikus strandjának köszönhetően a legjelentősebb idegenforgalmi régió nem csak hajós berkekben. Mélykék színű tenger, számos esetben fehér homokos parttal kombinálva, több mint 1000 egymáshoz közel eső apróbb és nagyobb sziget nyújt felejthetetlen élményt.

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.