Milyen programok várnak rád a Bahamákon? Az alábbiakban részletes információkat találhatsz a Bahamai program lehetőségekről. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket egy kalandos nyaraláshoz. Kulturális-, szabadidős tevékenységek, látnivalók tökéletes kombinációját találhatod itt meg. A cikkek ötleteket, háttérinformációkat adnak, hogy megtervezhesd a tökéletes utazásodat. Megbízható tartalommal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Látogass el a Bahamákra!

Nassaui programok

Nassau nem csupán névlegesen a Bahamák fővárosa. Elhelyezkedésének köszönhetően mindig is a szigetcsoport legfejlettebb városa volt. Ragyogó utcák, gyönyörűszép strandok és olyan különleges atmoszféra fogadja a látogatókat, ami egyszerre nosztalgikus és modern. A tengerben száguldó motorcsónakok, a színes épületek, a kaszinókban töltött éjszakák a James Bond f

Programok Biminin: Ismerjük meg Bimini sokszínűségét

A Bimini-szigetek annyira kicsik, hogy akár pár óra alatt körbejárhatjuk őket. Azonban annyira sok és sokféle látnivalót rejt magában, hogy egy nap alatt biztosan nem fogjuk minden csodáját felfedezni. Csodaszépek a partok, izgalmas a történelme, és remek a konyhája. Nem csoda, hogy Ernest Hemingway egyik kedvenc helye is Bimini volt. Mindenkit megihlet ez a rejtélyekkel teli

Exuma-szigeteki programok – Ismerjük meg a tengerparti élet ezer arcát

Az Exumák a Bahama-szigetek egyik legszebb és legegyedibb szigetlánca. Telis tele van olyan természeti szépségekkel, amikhez hasonlót keresve sem találnánk. Több ezer kilométernyi nyugodt, fehér homokos tengerpart vár minket, melyeket hajóval és gyalog is felfedezhetünk.

Mit csinálj a Bahamákon?

A Bahamák az „Újvilág kapuja”. Kolumbusz itt lépett partra először. Te se hagyd ki a felfedezés lehetőségét! A 690 kisebb-nagyobb sziget és a kétezernél is több korallszirt hosszú időre elegendő élményt nyújt. A Bahamák különösen ajánlott a természet kedvelőinek, és mindazoknak, akik az aktív pihenést részesítik előnyben.

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.