Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Válassz egy csatornahajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Csatornahajó bérlés Franciaországban, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt az Franciaországi csatornahajózásról az alábbi oldalakon találsz: Információk Franciaországról, Franciaország időjárása. Meríts ihletet az Franciaországi csatornahajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Franciaországi csatornahajózási úti célokból, vagy olvasd el az Franciaországi csatornahajózás írásunkat.
  2. Csatornahajózás Franciaországban: Kattints a kiválasztott úti célra a Csatornahajózás Franciaországban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

Olvass tovább ha csatornahajós uticél Franciaországban, vagy csatornahajó bérlés Európában érdekel.

Franciaország nagyobb része a mérsékelt övben található, az ország déli része a szubtrópusi zónához tartozik. 3 különböző éghajlati részre osztható az ország területe: óceáni-, kontinentális- és mediterrán éghajlat.Természetesen akadnak hűvösebb éghajlattal rendelkező, hegyvidéki régiók.Az északkeleti síkságon kontinentális éghajlat uralkodik.Délkeleten, egészen a partvidékektől a Rajna völgyéig mediterrán éghajlat jellemző.A tiszta óceáni éghajlat főként északnyugaton jellemző, főként Bryttany-ban.
A Földközi-tenger régiói mediterrán klímával rendelkeznek, enyhe, esős telekkel és forró, száraz nyarakkal.A Földközi-tenger hőmérséklete magasabb, mint az Atlanti-óceáné, főleg a Francia Riviérán érezhető ez a különbség, ahol a vízhőmérséklet elérheti a 25 °C-t augusztusban.Ez valamennyivel alacsonyabb, mint a többi mediterrán térségben.A csapadék mennyisége ősszel és tavasszal jelentős, hirtelen felhőszakadások jellemzik ezeket az évszakokat, míg a nyáron elvétve esik az eső.A Földközi-tenger vidékén és Korzikán a napsütéses órák száma még télen is magas, nyáron az égbolt jellemzően tiszta, felhőktől mentes.
Korzika szigetén mediterrán éghajlat uralkodik, enyhe, esős telek és forró, napos nyarak jellemzőek.Az uralkodó széljárás a Mistal, amely erősebb széllökéseket okozhat, főleg a sziget nyugati és déli részein.
A kontinentális területekre a nyaranta az Azori-Anticyclone hozza el a forróságot, a napi átlaghőmérséklet elérheti a 32/33 °C-t is, míg télen a területekre Kelet-Európából érkezik a hideg, fagy és havazás is jellemző, -6°C éjszakai átlag hőmérséklettel.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Csatornahajózás Franciaországban fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Franciaországot