Hajóbérlés Kanadában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Kanadai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Kanadaról, Kanada időjárása. Meríts ihletet a Kanadai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Kanadai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Kanadai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Kanadaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Kanadaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

Kanada hatalmas ország, ebből adódóan jelentős éghajlati különbségek vannak az egyes régiók között.Az éghajlat a tengerszint feletti magasság és a területek domborzati viszonyai szerint változik.Az ország földrajzi elhelyezkedéséből adódóan nagy az évszakok váltakozásában észlelhető különbség is.Északon állandó fagy-, míg az egyenlítőnél mind a négy évszak jelen van.Habár az egész országban jellemző a hűvösebb klíma, bizonyos időjárásbeli különbségek megfigyelhetőek az egyes területek között.
A téli és nyári csúcs hőmérséklet Kanadában régiónként változik. A Sziklás-hegység általában gátolja az enyhe csendes-óceáni légtömeg áramlását, azonban nincsenek olyan topográfiai akadályok, amelyek megakadályozhatják az Északi-sarkról érkező hideg légtömegeket.
A legtöbb kanadai város azonban a déli határtól 300 km-en belül helyezkedik el.Enyhe tavasz, forró nyár és kellemes ősz, hideg tél váltják egymást. A nyár júniustól szeptemberig tart, és igazán meleg napok is előfordulnak. A nappali hőmérséklet 20 és 30 ° C között ingadozik. Az ősz és a tavasz átmeneti évszak. Az egyetlen terület, ahol télen az átlagos hőmérséklet meghaladja a fagypontot, Brit Kolumbia partja. A régió éghajlata óceáni, hűvös és esős. Délnyugaton az eső télen gyakoribb, mint a hó.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Kanadában fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Kanadát