Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Új-Zélandon, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt az Új-Zélandi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Új-Zélandról, Új-Zéland időjárása. Meríts ihletet az Új-Zélandi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Új-Zélandi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Új-Zélandi hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Új-Zélandon: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Új-Zélandon fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik hajós úti cél Új-Zélandon, vagy Délkelet-ázsiai hajóbérlés érdekel.

Új-Zéland időjárása igen változékony.Jellemzően óceáni éghajlattal rendelkezik, szeles és esős, de északon inkább enyhébb-, míg délen hidegebb az idő.Teljesen átlagos, ha napsütés és eső váltják egymást, akár óránként is.Mivel Új-Zéland a Déli-féltekén helyezkedik el, így az évszakok ellentétesek a nálunk megszokottakkal.A nyár decemberben kezdődik, a tél júniusban.Nyáron ritkán van forróság, télen sem jellemzőek a nagy hidegek.A napi átlaghőmérséklet télen 7°C körül, míg nyáron 16°C körül alakul, azonban az ország néhány részén könnyen elérheti a 30°C-t a hőmérő higanyszála.Az éves csapadékmennyiség kiemelkedően magas, télen sűrűbben fordulnak elő esőzések, záporok, zivatarok.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Új-Zélandon fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Új-Zélandot