Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Litvániában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Litvániai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Litvániaról, Litvánia időjárása. Meríts ihletet a Litvániai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Litvániai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Litvániai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Litvániában: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Litvániában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik hajós uticél Litvániában, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Litvánia éghajlata az óceáni- és a kontinentális éghajlat határán van.A telek fagyosak, a nyarak mérsékelten melegek és enyhén esősek.A Balti-tenger közelségének köszönhetően állandó légáramlatok tapasztalhatóak és a levegő páratartalma is magasabb az átlagosnál.A szárazföldi területeken a hőmérséklet valamennyivel alacsonyabb, nyáron pedig valamennyivel magasabb, mint a partmenti területeken.Tavasszal fokozatosan növekedik a levegő hőmérséklete, igazán kellemes idő májusban várható.A partmenti régiókban a téli átlaghőmérséklet 3 °C , míg nyáron 16 °C körül alakul.Július az év legmelegebb hónapja, ilyenkor az átlaghőmérséklet 18°C.A csapadék eloszlása egyenletesnek mondható, ősszel és télen valamivel megnövekszik, illetve a partmenti területeken több eső várható.

Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Litvániában fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Litvániát

BoatTheGlobe