Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Franciaországban, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Franciaországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Franciaországról, Franciaország időjárása. Meríts ihletet a Franciaországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Franciaországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Franciaországi hajózás írásunkat
  2. Hajóbérlés Franciaországban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Franciaországban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a “Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az “új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban)
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik francia hajós uticél, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Franciaország nagyobb része a mérsékelt övben található, az ország déli része a szubtrópusi zónához tartozik. 3 különböző éghajlati részre osztható az ország területe: óceáni-, kontinentális- és mediterrán éghajlat.Természetesen akadnak hűvösebb éghajlattal rendelkező, hegyvidéki régiók.Az északkeleti síkságon kontinentális éghajlat uralkodik.Délkeleten, egészen a partvidékektől a Rajna völgyéig mediterrán éghajlat jellemző.A tiszta óceáni éghajlat főként északnyugaton jellemző, főként Bryttany-ban.
A Földközi-tenger régiói mediterrán klímával rendelkeznek, enyhe, esős telekkel és forró, száraz nyarakkal.A Földközi-tenger hőmérséklete magasabb, mint az Atlanti-óceáné, főleg a Francia Riviérán érezhető ez a különbség, ahol a vízhőmérséklet elérheti a 25 °C-t augusztusban.Ez valamennyivel alacsonyabb, mint a többi mediterrán térségben.A csapadék mennyisége ősszel és tavasszal jelentős, hirtelen felhőszakadások jellemzik ezeket az évszakokat, míg a nyáron elvétve esik az eső.A Földközi-tenger vidékén és Korzikán a napsütéses órák száma még télen is magas, nyáron az égbolt jellemzően tiszta, felhőktől mentes.
Korzika szigetén mediterrán éghajlat uralkodik, enyhe, esős telek és forró, napos nyarak jellemzőek.Az uralkodó széljárás a Mistal, amely erősebb széllökéseket okozhat, főleg a sziget nyugati és déli részein.
A kontinentális területekre a nyaranta az Azori-Anticyclone hozza el a forróságot, a napi átlaghőmérséklet elérheti a 32/33 °C-t is, míg télen a területekre Kelet-Európából érkezik a hideg, fagy és havazás is jellemző, -6°C éjszakai átlaghőmérséklettel.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Franciaországban fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Franciaországot

BoatTheGlobe