Pontosabb időjárási információért , kérlek szűkítsd le keresésedet a Mediterrán-térségen belül!Először válassz desztinációt a Hajóbérlés Nyugat-Afrikában fülön, menj a 3. oldalra, aholbővebb információ található a térség időjárási viszonyairól, széladatairól!

Bérelj hajót és fedezd fel Nyugat-Afrikát

  1. Bővebb információt a Nyugat-Afrikai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Nyugat-Afrikaról, Nyugat-Afrika időjárása. Meríts ihletet a Nyugat-Afrikai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Nyugat-Afrikai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Nyugat-Afrikai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Nyugat-Afrikaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Nyugat-Afrikaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (186 votes)
BoatTheGlobe